AlpenWies(e)

Welkom op mijn website. Graag wil ik mijn vakantie-ervaringen met jullie delen. De beelden zijn niet steeds van goede kwaliteit, vooral de fotoscans zijn minder goed waarvoor excuses. Toch veel plezier ermee en geniet ervan.

Wij zijn echte bergliefhebbers, die houden van wandelen, wat cultuur meepikken en rustig genieten. Echt zware tochten zul je hier meestal niet tegen komen, we zijn per slot ook 50- en 60-plussers. Als er van onze jonge garde mee zijn, durven die wel eens een steviger tochtje op hun programma zetten. Zo is er voor elk wat wils.
Hoewel er meerdere Alpenlanden zijn gaat onze voorkeur toch uit naar Oostenrijk en Süd Tirol in Italië.

Misschien ontdekken jullie hier ook wel iets wat de moeite is om op een verlanglijstje voor de toekomst te zetten.

Wies
info@alpenwiese.beVoor 2007:

Sinds 01 mei 2006 is ook het gastenboek online. Ondertussen worden nog enkele aanpassingen en verbeteringen aangebracht, dit kan soms leiden tot kleine foutjes in tekst of layout. Toch laat ik de site online, zo kunnen jullie de veranderingen van dichtbij volgen.
Onze excuses voor de eventuele ongemakken!

Ondertussen zijn er weer heel wat aanpassingen gebeurd, de onderdelen 'Kartitsch' & 'Aschau' zijn volledig in orde en het onderdeel 'Alpenbloemen' heeft een voorlopige pagina gekregen!

Weeral zijn er aanpassingen gebeurd, de pagina's van 'Finkenberg' staan ook online en er zijn een aantal zetduiveltjes verwijderd (een tikfoutje is snel gebeurd).

Binnenkort komt er nog een verslag over Wagrain bij, en een klein onderdeel over een korte vakantie -niet in de Alpen- aan de Costa Del Sol staat nu reeds online!
Ik verwacht dus massa's kritiek (positieve en minder positieve) in het gastenboek!

Joost

 

Januari 2007:

Sinds januari 2007 werd het webdesign van Alpenwies(e) doorgegeven aan Hans, broer van Joost.
Ik wil Joost hier toch even bedanken voor de 'bergen' werk die reeds verzet zijn. Ik hoop in de toekomst toch ook nog steeds te kunnen rekenen op zijn hulp om de site zoveel mogelijk up-to-date te kunnen houden.

 

Februari 2007:

Na veel zwoegen en zweten zijn er nu toch enkele ingrijpende veranderingen gebeurd. Zo werden de kleuren licht aangepast, en ook de opmaak van foto's in de verslagen is aangepast

 

Juli 2007:

Na lange tijd stil te hebben gelegen, ben ik er toch in geslaagd om nu toch onze vakantie van 2006 online te zetten. Intussen is er ook reeds begonnen aan het verslag van een eerste korte verlofperiode in juni 2007 te Pertisau. Ik hoop hier ook zo snel mogelijk meer van te kunnen laten zien.

September 2007:

Het heeft enige tijd geduurd maar nu is het eindelijk toch af. Het verslag van Pertisau, juni 2007 kan je nu ook bewonderen op deze site. Op naar het volgende. De gegevens hiervoor zijn verzameld, het verslag bijna geschreven, nu is het alleen nog wachten op de webmaster (mijn excuses hiervoor), maar het wachten zal zeker beloond worden.

Hans
webmaster@alpenwiese.be